Comitè del Torneig


CIRCULARS COMITÈ  XXXVIIè - TORNEIG ESTIU - 2017

SANCIONS: partit BAR CENTRE - AUGUSTA LEGAL (19/07/2017)
El comitè del torneig reunit el dia 19/07/2017 un cop vista l'acta del partit del passat dimarts 18/07/2017 entre Bar Centre i Augusta Legal, decideix sobre les sancions amb targeta vermella directa el següent:
Sancionar amb 3 partits sense jugar al jugador Aleix Campàs nº4 de l'equip Bar Centre: Sanció greu per encarar-se amb la gradería.
Sancionar amb 2 partits sense jugar, al jugador Lluc Parera nº9 de l'equip Bar Centre: Sancionat pel motiu de menysteniment a l’àrbitre.
Per altra banda, el comité de competició, arrel de les incidències un cop finalitzat el partit decideix sancionar amb 1 partit a cadascun dels jugadors del torneig, per veure's implicats en els incidents del final del partit:
Jordi Campàs de l’equip Promeses
i Àlex Pujol de l'equip Aral.

SANCIÓ AUGUSTA LEGAL - ARAL (14/07/2017)
El comitè del torneig reunit el dia 15/07/2017 un cop vista l'acta del passat divendres 14/07/2017 entre Augusta Legal - Aral, decideix sobre la sanció amb targeta vermella el següent:
Sancionar amb 4 partits sense jugar, al jugador Oriol Montasell nº00 de l'equip Aral: Sanció greu per insultar reiteradament a l'àrbitre.

Circular sobre premis als equips menys sancionats (11/07/2017)
Tal i com anunciàvem al cartell del torneig d'aquest estiu 2017 i per tal de fomentar el joc nèt i el civisme, hi haurà premis pels equips menys sancionats.
Es donaran als equips sèniors masculí i femení, un premi de 100€ i 60€ respectivament, en forma de descompte en la inscripció del torneig del proper estiu 2018. Es tracta, d'aproximadament un terç (33%) de la inscripció. El premi serà pel patrocinador o nom de l'equip guanyador/a.
La classificació, es basarà en el nombre de targetes acumulades i pels partits jugats. En cas d'empat, el premi quedarà repartit.

SANCIÓ TEMÀTIC VERTICAL - BASE URBAN (06/07/2017)
El comitè del torneig reunit el dia 6/07/2017 un cop vista l'acta del partit del passat dimecres 5/07/2017 entre Temàtic Vertical - Base Urban, decideix sobre la sanció amb targeta vermella directa el següent:
Sancionar amb 6 partits sense jugar, al jugador Marc Anievas nº3 de l'equip Temàtic Vertical: Sanció molt greu per agredir a un rival.

SANCIÓ AV.LA GRANJA - AUGUSTA LEGAL (04/07/2017)

El comitè del torneig reunit el dia 4/07/2017 un cop vista l'acta del partit del passat dilluns 3/07/2017 entre Aventura la Granja i Augusta Legal, decideix sobre les sancions amb targeta vermella directa el següent:
Sancionar amb 3 partits sense jugar al jugador Adrià Altés nº5 de l'equip Aventura la Granja: Sanció greu per utilitzar en el transcurs del joc mitjans o procediments violents que atemptin a la integritat d'un jugador, sense causar mal.
Sancionar amb 6 partits sense jugar, al jugador David Pascual nº12 de l'equip Augusta Legal: Sanció molt greu per agredir a un rival.

Resolucions dia 20/06/2017
Allargat el termini d’inscripció fins a dia d’avui, s’accepta la presentació a darrera hora d’un equip de la categoria benjamí i la readmissió d’un equip que havia renunciat a inscriure’s el dia anterior.
Aquest canvi, permet crear de nou la categoria benjamí, ja que teníem dos altres equips inscrits que estaven disposats a jugar a la categoria superior (aleví), si haguessin faltat equips.
Finalment, la categoria benjamí es podrà jugar amb 4 equips inscrits.
Per altra banda, no s’accepta la inscripció d’un equip sènior masculí, mostrant interès amb una trucada a darrera hora de la nit. No compleix els requisits d’inscripció i faltarien hores per poder-se jugar a la pista. Si algun equip causés baixa abans de començar el torneig, se li donaria la opció a jugar.

Alternativament, el comitè decideix incloure abans de començar el torneig:
MODIFICACIONS AL REGLAMENT
1.- Es poden inscriure jugadors/es fins abans de començar el 1r partit de la 2ª fase de cada categoria.
En l’actual torneig, en el cas dels sèniors masculí hi ha temps fins el dia 11 de Juliol i de les altres categories seria fins el dia 10 de Juliol, abans de començar les respectives categories.

2.- Les semifinals i finals es jugaran a 25 minuts per part des d’aleví a sènior i a 20 minuts per part en benjamins.

Reunió dia 19/06/2017
Es convoquen els delegats infantils i femenins per transmetre-les-hi la proposta del comitè del torneig de competir junts en la 1ª fase, ja que només tenim 3 infantils inscrits i de fèmines n’hi ha 3 i amb un 4art equip interessat, sense portera.
Al no haver-hi unanimitat i les fèmines presents, preferien fer la seva pròpia lliga, es descarta la opció plantejada pel comitè.
Es conclou que es mirarà de fer el 4art equip femení i que els infantils tindran una setmana més de marge, abans no inicien el torneig per trobar un quart equip. Si no el trobéssim, estarien disposats a jugar el torneig amb els actuals 3 inscrits, encara que haguessin de fer 3 voltes i la final directament.
Per tant, els infantils tindran de termini fins dimarts 27 per inscriure un altre equip i començaran el torneig a partir de la següent setmana, el dia 3 de Juliol.Les sancions es poden recòrrer al comitè disciplinari, enviant un escrit a: torneigestiucfsadm@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.