CIRCULARS DEL COMITÈ

CIRCULARS COMITÈ  XXXVIIè - TORNEIG ESTIU - 2017

Reunió dia 19/06/2017

Es convoquen els delegats infantils i femenins per transmetre-les-hi la proposta del comitè del torneig de competir junts en la 1ª fase, ja que només tenim 3 infantils inscrits i de fèmines n’hi ha 3 i amb un 4art equip interessat, sense portera.
Al no haver-hi unanimitat i les fèmines presents, preferien fer la seva pròpia lliga, es descarta la opció plantejada pel comitè.
Es conclou que es mirarà de fer el 4art equip femení i que els infantils tindran una setmana més de marge, abans no inicien el torneig per trobar un quart equip. Si no el trobéssim, estarien disposats a jugar el torneig amb els actuals 3 inscrits, encara que haguessin de fer 3 voltes i la final directament.
Per tant, els infantils tindran de termini fins dimarts 27 per inscriure un altre equip i començaran el torneig a partir de la següent setmana, el dia 3 de Juliol.

Resolucions dia 20/06/2017
Allargat el termini d’inscripció fins a dia d’avui, s’accepta la presentació a darrera hora d’un equip de la categoria benjamí i la readmissió d’un equip que havia renunciat a inscriure’s el dia anterior.
Aquest canvi, permet crear de nou la categoria benjamí, ja que teníem dos altres equips inscrits que estaven disposats a jugar a la categoria superior (aleví), si haguessin faltat equips.
Finalment, la categoria benjamí es podrà jugar amb 4 equips inscrits.
Per altra banda, no s’accepta la inscripció d’un equip sènior masculí, mostrant interès amb una trucada a darrera hora de la nit. No compleix els requisits d’inscripció i faltarien hores per poder-se jugar a la pista. Si algun equip causés baixa abans de començar el torneig, se li donaria la opció a jugar.

Alternativament, el comitè decideix incloure abans de començar el torneig:
MODIFICACIONS AL REGLAMENT
1.- Es poden inscriure jugadors/es fins abans de començar el 1r partit de la 2ª fase de cada categoria.
En l’actual torneig, en el cas dels sèniors masculí hi ha temps fins el dia 11 de Juliol i de les altres categories seria fins el dia 10 de Juliol, abans de començar les respectives categories.
2.- Les semifinals i finals es jugaran a 25 minuts per part des d’aleví a sènior i a 20 minuts per part en benjamins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.